TERAPIA TECAR

De ultimă generație, cu emisie de energie adaptată și țintită asupra țesutului afectat unde stimuleaza fluxul sangvin, îmbunătățește nutritia și oxigenarea celulară și accelerează  eliminarea toxinelor. În consecință îmbunătățește flexibilitatea țesutului conjunctiv, reduce redoarea articulara, scade durerea și spasmele musculare și favorizează reabsorbția hematoamelor si edemelor.

Datorită efectului energetic targetat, fiecare celula este implicată în refacerea funcției și în regenerarea țesutului afectat prin interacțiuni electrochimice și morfologice.

Stimularea circulaiței sangvine determină accelerarea mișcării substanțelor în interiorul organismului, îmbunătățind drenajul la nivelul zonelor cu inflamație și ajutând la repararea acestora.

CEL MAI EFICIENT

Noile caracteristici ale Fisiowarm 7.0 permit adaptarea terapiei la nevoile pacientului.

CEL MAI UȘOR DE FOLOSIT

Fisiowarm 7.0 asigura cea mai înaltă performanță cu un număr nelimitat de tratamente.

CEL MAI SIGUR

Fisiowarm a alimintat riscul electrocutării accidentale și a apariției arsurilor, datorită circuitelor cu voltaj scăzut.

  • Setarea frecvenței în funcție de targetarea zonei afectate din profunzime până la suprafață, folosind frecvențe de la 300KHz la 1 MHz adaptabile cu gradații  de căte 1 kHz

  • Tehnologie AAW, design modern și circuite eficiente. Prin aceasta tehnologie inovativă, aparatul Tecar își poate varia continuu caracteristicile semnalului și se poate adapta nevoilor fiecărui pacient.

  • Tehnologia HEA permite acum o terapie eficientă de biostimulare mentinind efectul termic la un nivel de 10 ori mai mic comparativ  cu aparatele tradiționale de tecarterapie.

  • Moduri variate de emisie: continuu, senzitiv, 4 programe de lucru în atermie (utile în afecțiuni inflamatorii acute)

  • Accesorii: adișional față de electrozii unipolari tradiționali, Fisowarm 7 are  8 TIPURI DE ACCESORII INOVATIVE, cu ajutorul cărora terapeutul poate trata orice zonă anatomică.

  • YURI: O EXPERIENȚĂ REVOLUȚIONARĂ și ușor de manevrat, prin folosirea unui iPad cu un app IOS dedicat, care poate fi updatat prin App Store și care face ca interacțiunea cu interfața Fisiowarm să fie o experiență placută și ușoară.

Cercetarea noastră continuă în domeniul dezvoltării de noi tehnologii pentru siguranța terapeuților, a caracterizat Fisiowarm încă de când a fost lansat pe piață. 

Aparatul Tecar Fisiowarm a fost primul aparat de acest gen care a eliminat riscul șocului electric sau al arsurilor accidentale, datorită implementării tehnologiei circuitelor de “low- voltage” chiar și pentru tipul de emisie capacitive. Noile soluții tehnologice au permis ca Fisiowarm să treacă testele cele mai stringente pentru siguranța și să fie clasificat  ca și echipament de clasa B care asigură o siguranță maximă atât pentru terapeut cât și pentru pacient.

0
WATI
0
Accesorii

Tehnologie patentata

0
Frecvente

ACCESORII

Tecartherapy Unipolar

Tecartherapy Bipolar

Tecartherapy Aesthetics

Tecartherapy Unipointer

Tecartherapy NeutroDinamic

Tecartherapy Intimity

Tecartherapy Mio Fascial

Tecartherapy Fixed Automatic

FIZOWARM 7.0 PENTRU SPORTIVI

Federații naționale de sport și numeroși sportivi profesioniști au apelat la FizioWarm 7.0 pentru tratamente de recuperare

Federația italiană de basket

Federația italiană de basket

Federația italiană de scrimă

Federația italiană de basket paralimpic

Federația italiană de tir cu arcul

Federația italiană de sporturi de iarnă paralimpice